Med duft av vår

Med duft av vår
Liljenes sødme

fredag 4. mai 2012

EN LITEN SPIRE

Om en liten stund blir kulen på magen synlig - Jeg har en spire i magen og skal bli mamma igjen.
Siden jeg er troende å har falt utefor Bibelens prinsipper og det som jeg tror på , vet jeg at der finnes mennesker som både vil dømme meg og baksnakke meg. 
Jeg fordømte faktisk meg selv og hadde det veldig vondt inntil jeg begynte å studere Guds ord og forstå hvordan Han ser på meg. Jeg leste om profetene før meg , om Samson ,om David og om Paulus da han møtte jesus på vei til Damaskus. Det jeg fant ut , var at ingen av de var perfekte ei heller syndefrie. Da forstod jeg Guds grenseløse nåde, at Hans miskunnhet varer for evig tid. Gud setter ingen i karantene, Han kaster alt i glemselens hav og gir ny frisk når vi angrer vår synd og omvender oss, blir vi tilgitt og vasket ren i Hans blod.  
Fra meg kunne jeg legge egen fordømmelsen , fordi det er ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus ( Rom 8:1) Jeg ble fylt med glede og med fred, bort la jeg de tunge tankene og de vanskelige følelsene. Jeg er tilgitt og jeg akter å bære frem dette barnet i stolthet. 
Barnet er en Guds gave.

5 kommentarer:

 1. Fantastisk mor du er.Det er guds gave du er velsignet med.
  Lykke til i svangerskapet.

  SvarSlett
 2. Nydelig, ydmykt innlegg - og gratulerer med en liten i magen :) Det er en Guds gave det å få barn. En stor velsignelse. Jeg vet hvor lett vi mennesker dømmer hverandre og hvor vondt det er å være den som blir dømt. Vi gjør alle våre feil og vi har alle våre mangler. La ingen få dømme deg - bær frem ditt barn med stolthet. Jeg ønsker deg gode dager, rygg til å bære eventulle vonde ord - og styrke til å takle det på en god måte. Må Gud velsigne deg og den lille og jeg ønsker deg et flott svangerskap :)) Klem herfra
  (ps. mitt siste innlegg handler om fordommer....)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for gode oppmuntrende kommentarer :)
  Slike ord varmer lenge på veien .

  SvarSlett
 4. Så nydelig innlegg. Det er fantastisk at det ikke er noen fordømmelse hos Jesus. Barnet i magen din er en stor velsignelse. Gratulerer så mye!!! Jeg syntes det er fantastisk å tenke på at hvert barn er uttenkt og designet av Gud. Lykke til videre i svangerskapet. Nyt den voksende magen. Jeg er selv gravid med nummer tre. Det er like spennende hver gang. Gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 5. Tusen takk , er så hyggelig å få kommentarer på det en skriver :)
  Jeg venter også nr 3 . 12 år siden sist , føles ut som første gangen .
  Masse lykke til du også med det lille gullet .

  SvarSlett