Med duft av vår

Med duft av vår
Liljenes sødme

onsdag 6. juni 2012

JEG ER DEN JEG ER !

Jeg er Tanya, men hvem er jeg ?
Jeg har lett både her og der etter å finne nettopp meg. 
Jeg trodde svaret lå på utsiden av meg, i tingene jeg gjorde og det mennesker rundt meg fortalte at jeg var , men det var ikke meg . Heller ikke historien som preget meg var meg .
Så fikk jeg en nøkkel og alt ble så klart , svaret ligger på innsiden av meg.
I mitt DNA , der Gud har fastsatt sine planer og alt jeg skulle bli. 
Jeg slutter å lete på utsiden, jeg titter inn og reisen på innsiden av meg begynner "selvoppdagelse" . 
Tenk at hele meg er fullt av nøye nedtegnede svar for fremtiden og dagen i dag. Jeg synes det er spennende å skulle lete i seg selv, lese historien som pappa Gud la ned i meg før fødselen en gang. Alt er jo skrevet får å forståes , jeg letter på sjelen og titter inn i et uoppdaget land. Jakten på meg er fullt i gang. 


Jeg er datter av Gud. Frelst av nåde . Jeg er født av uforgjengelig sæd. Jeg er vasket i blodet. Jeg er tilgitt alle mine synder. Jeg er en ny skapning i Kristus.  Jeg er løst fra lovens forbannelse. Jeg er Guds elskede. Jeg er en part at det kongelige presteskap. Jeg er satt i de himmelske plasser med Jesus Kristus.
Jeg er Medlem i en utvalgt generasjon. Jeg er en ambassadør av Kristus, lyset av Verden. Jeg er en borger av kongedømmet himmelen. Jeg er en felles arving med Jesus. Jeg er aspektert i den elskede. Jeg er komplett i han. Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg er levende med Kristus. Jeg er fri for skyld. Jeg er forsonet i Gud. Jeg er rettferdiggjort ved tro. Jeg er et tempel av den hellige ånd. Jeg er Saltet i Verden. Jeg er Guds brud. Jeg er en helgen. Jeg er valgt av Gud.  Jeg er forseglet med Den Hellige Ånds løfter. Jeg er seirende gjennom Kristus. Jeg er satt fri. Jeg er en disippel av Gud. Jeg er forvalter av stor rikdom. Jeg er en visjonær. Jeg er hode og ikke hale. Jeg er over og ikke under. Jeg er først og ikke sist. Jeg er sterk i Herren og Hans veldige kraft. Jeg er mer enn en overvinner. Jeg er skapt på skremmende og underfullt vis. Jeg er eple i min Fars øyne. Jeg blir forvandlet i Hans bilde. Jeg er løst ut av djevelens mørke. Jeg er gjemt i den høyestes skygge. Jeg er beskyttet av engler. Jeg er valgt av Gud, hellige og ulastelig fremfor Ham i kjærlighet.

2 kommentarer:

  1. Det er DET som er deg! Du har funnet nøkkelen - og så nydelig å finne den :) Takk for at du delte dette, det var vakkert. Håper du har gode dager, med voksende mage og alt det du står i. God klem til deg fra meg

    SvarSlett