Med duft av vår

Med duft av vår
Liljenes sødme

mandag 9. juli 2012

ET MØTE MED MEG SELV I DØREN

Jeg møter meg selv i døren , vil helst ikke hilse på . 
Jeg krymper meg , har helst ikke lyst å se meg selv i øynene. 
Det er skummelt , sårt og vondt ... hendelser fra min fortid som har gjort meg til den jeg er i dag. Innhentende skygger , ting som lurer i mørket, smerte. 
Det koster å se seg som man er , det koster å se inn i et liv som bare har vert ruiner. Koster å se seg selv halvveis restaurert. Lyst å gjemme meg , løpe fra alt , gi opp , men det går ikke. Jeg er her for å forsette på den jobben jeg har begynt , og Han som begynte den gode gjerning i meg skal fullføre den. Det er dyrt, men jeg er kjøpt og betalt med Jesus dyrebare blod på Golgata. Jeg trekker pusten dypt, fokuserer på fremtiden og sånn det skal bli. Jeg henter styrke fra Han som hjelper meg. Jeg  ser inn i et stummende mørke, et mørke som har et lys på andre siden, der forandring bor. Igjen skal jeg igjennom ting fra min tid, enda en del av meg skal gjenreises og jeg skal bli sterkere enn noen gang før. Jeg våger å være meg, si det som det er . Dette er noe nytt , og selv om jeg famler litt skal jeg om ikke lenge bli stående oppreist . Med stødig rygg skal jeg stå i stormen , i vinden, i regnet og i solen bare å være  meg selv uten noen form for forsvar og mangel på å tørre være. Jeg skal slippe frykten litt etter litt , overgir den og trosser. Jeg er på veien ...litt etter litt reiser jeg nytt land. 


Jeg vil løfte mine vinger 
som ørnen 
Jeg vil vente på den rette vind 
Jeg vil løfte mine vinger 
som ørnen 
Jeg vil vente på den rette vind 

Når den kommer, 
vil jeg kaste meg ut 
Jeg vil kaste meg ut 
og la vinden bære meg, 
bære meg
2 kommentarer:

  1. Vakkert skrevet, kjære deg - og samtidig så sårt. Jeg kunne ha skrevet mye av det samme - har selv gått gjennom mye vondt og vanskelig, og fortiden som henger ved meg, vil jeg helst ikke se tilbake på. Men jeg vet at du klarer dette - for du har en ved din side og fordi du VIL klare det. Man kommer langt med vilje, og med den ydmykheten du her viser...Det gjør vondt å slipes, vondt å gjennopprettes, og veien kan være svingete og bratt - men du klarer det, og du er på god vei.
    Jeg ønsker deg Guds velsignelse over livet ditt - og må han hjelpe deg og styrke deg på de vanskelige dagene. Hold fast! Mange klemmer med ønske om en god sommer - til deg fra meg

    SvarSlett